MMMBD Karşıyaka Şubesi ve İzmir Şubesi Cumhuriyetimizin 102. Yılı Balosunu Coşku İçinde Kutladı
30 Ekim 2025 Perşembe
İzmirli Meslek Mensupları Cumhuriyet’in 102. Yılını Özel Bir Cumhuriyet Balosu ile Kutladı.
MMMBD Karşıyaka Şubesi ve İzmir Şubesi Cumhuriyetimizin 102. Yılı Balosunu Coşku İçinde  Kutladı
MMMBD Karşıyaka Şubesi ve İzmir Şubesi Cumhuriyetimizin 102. Yılı Balosunu Coşku İçinde  Kutladı

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) İzmir ve Karşıyaka Şubeleri tarafından ortaklaşa düzenlenen ve geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Balosu ile Cumhuriyet’in 102. Yılı balosu Gaziemir Extenso Hotel Smyrna Salonu’nda, Cumhuriyet’in 102. yılını özel bir Cumhuriyet Balosu ile kutladı. 28 Ekim günü saat 19.30'da düzenlendi


Baloya Katılarak Şereflendiren Konuklar;
  • İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuzu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 
  • Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Genel Sekreteri Suat Özgür, 
  • Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Ercan Ceylan,
  • İZSMMMO Onursal Başkanı Feyzullah Topçu, 
  • Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Totur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 
  • Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Karşıyaka Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uzun ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, çok sayıda mali müşavir katıldı.
REKLAM ALANI
11- TÜBADEF Başarı Ödüllerinde Sunumları Yapan Aslı Gültekin ve Aykut Akın, Başarı Ödüllerini Vermesi İçin TÜBADEF Genel Başkanı Bahri Olgun' u Kürsüye Davet Etti. (SON)
REKLAM ALANI
Odamızca; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri çerçevesinde 10 Kasım 2025 Pazartesi günü 07.00 - 09.05 saatleri . . .
Sosyal güvenlik mevzuatına göre bir kişinin aynı anda birden fazla işyerinde çalışması yasal. Ancak her işveren, çalıştırdığı süre ve ücret . . . .
(2025-2024- 2023 - 2022 - 2021 - 2020 -2019 -2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 ve Diğer Yılları İçerir)
Firmaların Merkez Bankasınca belirlenecek yurt dışı kaynaklı dövizlerinin Merkez Bankasına satılması halinde firmalara sağlanacak . . . . .
Avukatlık mesleğinin amacı, hukuki ilişkilerin düzenlenmesini, her türlü hukuki sorun ve anlaşmazlıkların adalet ve hakkaniyete . . . .
Döviz kurlarının görece olarak düşüklüğü ve bu düşüklüğün ihracata etkileri uzun­ca bir süredir ihracatçılar ve ekonomi yöne­timi tarafından . . .
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Adayı Halil Bıçakçı, oda yönetiminde yaşanan son gelişmelerin . . . .
Emsalinden düşük bedelle yapılan satışlarla ilgili olarak, vergi mevzuatımızda iki önemli güvenlik önlemi düzenlemesi yer alıyor.
1. Olağanüstü (Seçimli) Genel Kurul Toplantısı Hakkında Duyuru
MMMBD Geçmiş dönem Başkan ve Kurul üyeleri, İSMMM odası Temsilcileri ve Temsilci yardımcıları ile tanışmak ve bir arada olmak amacıyla kahvaltılı etkinlik düzenledi.
TÜİK, ekim ayı enflasyonunu yüzde 2,55 olarak açıkladı. Böylelikle 2026 yılında vergi, harç ve cezalardaki artışı belirleyecek Yeniden . . . . .
Özel İletişim Vergisi (ÖİV), 1 Ocak 2026 tarihi itibarıyla yeniden zamlanacak.
TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre ekim ayında enflasyon aylık bazda yüzde 2,55 olurken, yıllık bazda yüzde 32,87 . . . . .
Sahte belge incelemeleri öteden beri Mali İdare’nin inceleme kapasitesini çok yo­ruyor. Bu nedenle de bu alanda radikal değişikliklere . . . . .
Çocukluğumu hatırlıyorum. Bizim çocukluk yıllarımızda bırakın cep telefonunu, internet bile yoktu. Günümüzde ise sokakta, otobüste, . . . . .
Hafta başında Anado­lu Ajansı’na düşen bir haberde, Gelir İdare­si Başkanlığı’nın, 2024 yılında kira, ücret, men­kul sermaye iradı ile de­ğer . . . . . .
Evet, Danıştay VDDK, gayrimenkul sektöründe yaşanan ve çok sayıda dava açılmasına neden olan tartışmalı bir konuya daha son noktayı koydu!