MMMBD Genel Merkezinin BİLAL KARAYAZI adına Düzenlemiş Olduğu Geleneksel Futbol Turnuvası için;
26 Ekim 2025 Pazar
25 Ekim 2025 Cumartesi günü saat 12;00 de Küçükçekmece İdman Yurdu Halı Saha Tesislerinde Bir Araya Geldi.
MMMBD Genel Merkezinin BİLAL KARAYAZI adına Düzenlemiş Olduğu Geleneksel Futbol Turnuvası için;
MMMBD Genel Merkezinin BİLAL KARAYAZI adına Düzenlemiş Olduğu Geleneksel Futbol Turnuvası için;

25 Ekim 2025 Cumartesi günü saat 12;00 de Küçükçekmece İdman Yurdu Halı Saha Tesislerinde Bir Araya Geldi. 

Turnuva Öncesi Konuk ve Meslek Mensuplarına Kahvaltı Niteliğinde Kokteyl İkram Edildi. Daha Sonra MMMBD Genel Merkez Genel Sekreteri Suat Özgür Meslek Mensuplarını Selamladıktan Sonra Açılış Konuşmalarını Yapması İçin MMMBD Genel Merkez Genel Başkanı Ercan Ceylan'a verdi. 

Ardından TÜRMOB' un yeni Başkanı İrfan Hüseyin Yıldız'a, İstanbul SMMM Odası Başkanı Erol Demirel'e, Rahmetli Bilal Karayazı ve Emel Karayazı'nın Kızları Aysu Karayazı'ya söz verdiler. 


Aysu Karayazı Babası adına düzenlenen Futbol turnuvası nedeniyle Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ardından Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin ay konuşma yaptı. 

Futbol Şölenini İstanbul SMMM Odası Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, İstanbul SMMM Odası Üyesi  Özlem Gül Er,  İstanbul SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gün, İstanbul SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altınordu, İstanbul Ticaret Odası Mali Müşavirlik Meslek Komitesi Üyesi Hacı Demir, MMMBD Geçmiş Dönem Başkanı Alim Kesik, Geçmiş Dönem MMMBD Genel Merkez Genel Başkanı Server Gökmen, Pendik Şube Başkanı Bahri Köseoğlu, TESMER Merkez Sekreteri Orhan Sarıgene, İstanbul SMMM Odası Saymanı Yalçın Sütütemiz İstanbul SMMM Odası Geçmiş Dönem Başkan Yardımcısı Ali Haydar Tunç, Kadıköy Şube Başkanı Aynur Koçulu ve kurul üyesi arkadaşları ve Çok değerli meslek mensupları Bilal Karayazı adına düzenlenen futbol turnuvasına katılarak şeref verdileri. Detaylar https://iktisadidayanisma.com/iktisadiTV/

Meslek mensuplarına verilen kokteylin ardından Bilal Karayazı adına düzenlenen gösteri maçında MMMBD Yalova Şubesi ile MMMBD İzmir Şubesi nin yapmış oldukları gösteri maçı ile Turnuva Başlamış Oldu. Maç sonu berabere kalan iki takım daha sonra penaltı atışlarına gittiler. Penaltı sonrası MMMBD İzmir Şubesi MMMBD Yalova Şubesini 5-4 yenerek Kupayı kaldıran takım oldu. İki takımın gösteri maçını İKTİSADİ TV den izleyebilirsiniz.




FUTBOL TURNUVASI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN  AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ >>>>> https://iktisadidayanisma.com/iktisadiTV/https://iktisadidayanisma.com/iktisadiTV/


*****


*****


REKLAM ALANI
>
1 No.lu Kdv Beyannamesinde "509- KKEG Nedeniyle İndirim Konusu Yapılan KDV" Satırı Hakkında Duyuru
2026 Nisan ayı/dönemi aylık prim ve hizmet belgesinden/muhtasar ve prim hizmet beyannamesinden itibaren . . . .
Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu, Oda Başkanı Hüseyin Halil’in de . . . .
(2026-2025-2024- 2023 - 2022 - 2021 - 2020 -2019 -2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 ve Diğer Yılları İçerir)
Bir ticari ilişkide sözleşmenin tarafları, aralarında çıkabilecek ihtilafların hangi ülke hukukuna göre çözümleneceğine ilişkin kurallar . . . . .
Değerli okuyucularım ; esnaf kardeşlerimizin sıkça dile getirdiği dilimize yerleşmiş hoş bir söz vardır. ‘’ MART AYI DERT ATI ‘’ hatırladınız değil mi.
Bugünlerde 36 bin şirkete Kurumlar Vergi­si beyanı öncesi yazılar geliyor. VDK, risk analiz sisteminin vergi kaybı riski olduğu­nu tespit ettiği . . .
TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Sarıyer Belediye Başkanı M.Oktay Aksu, İSMO Başkanı Erol Demirel'in Katılımlarıyla Kahvaltılı Etkinlikte Bir Araya Geldi.
Bağımsız Mali Müşavirler Grubu (BMMG) Başakşehir İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen “Kurumlar Vergisi ve Özellik Arz Eden Durumlar” . . .
TÜRMOB Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinden:
TÜRMOB Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinden:
Türkiye’de e-dönüşüm denildiğinde çoğu kişinin aklına teknik bir tercih geliyor: Hangi yazılım daha hızlı, hangi panel daha kullanışlı, . . . . .
Maliye dediğimizde aklımıza bütçe gelir. Bütçe ise esas itibarıyla gelirler ve giderlerden oluşur. Türkiye’de bütçedeki gelirlerin %90’a yakını . . . .
Finansal kararlar çoğu zaman zamanın matematiği üzerine kurulur. Nakit akışları projekte edilir, iskonto oranları uygulanır ve gelecekteki .. . . .
Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerle, kamu hizmetinin kesintisiz ve etkin bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor. . . . .
Kurumlar vergisi beyan dönemi baş­lamış bulunmaktadır. Beyannamede mahsup edilecek unsurlardan biri de “Geç­miş Yıllar Zararı” dır. . . . .
Kurumlar Vergisi mükelleflerinin 2025 yılı kurum kazançlarını 20206 yılı Nisan ayı sonuna kadar (1-30 Nisan)yıllık kurumlar vergisi . . . .
Umarım yasa koyucu, konunun düzenlenmesini, alelacele hazırlanarak son günlerde çıkacak bir torba kanuna sıkıştırılmış bir düzenlemeye . . .