Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal: 19 Mayıs Bağımsızlık Yolunda Atılmış İlk Adımdır
18 Mayıs 2025 Pazar
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal, 19 Mayıs . . .
Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal: 19 Mayıs Bağımsızlık Yolunda Atılmış İlk Adımdır
Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal: 19 Mayıs Bağımsızlık Yolunda Atılmış İlk Adımdır 

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Abdil Erdal mesajında, gençlere daha gelişmiş, refah düzeyi yüksek bir Türkiye bırakmanın en önemli sorumlulukları olduğunu vurguladı. “19 Mayıs 1919, milletimizin bağımsızlık yolundaki ilk adımıdır. Bu kutsal yürüyüşün emanetçileri ise, istiklal ve istikbal bilinciyle yetişen gençlerimizdir. Bir ülke, gençlerini nitelikli bir şekilde eğitebildiği ve onlara kendilerini geliştirecek imkânlar sunabildiği ölçüde ilerleme kaydedebilir. Çünkü bugünün yöneticileri bizler isek, yarının yarının yöneticileri gençlerimiz olacaktır. Bu nedenle gençlerimize yapılan her yatırım, ülkemizin geleceğine atılmış sağlam bir temeldir.” dedi.

Dünyanın her geçen gün hızla değiştiğine ve dönüşüm yaşadığına dikkat çeken Erdal, “Gençlerimizi bu değişime ayak uydurabilecek donanımlarla geleceğe hazırlamak, onlara çağın gerekliliklerine uygun fırsatlar sunmak, hepimizin ortak görevidir.” ifadelerini kullandı.
Başkan Erdal mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor; sevgili gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılını en içten duygularımla kutluyorum.”


REKLAM ALANI
54- Divan Başkanı Aydın Şener Genel Kurulu Sonlandırdıktan Sonra, Katılım Sağlayan Tüm Meslek Mensuplarına Ayhan Karaşin Teşekkür Ederek Helallik İstedikten Sonra Başkan Adayları İktisadi Dayanışma Kameralarına Resim Verdiler. (SON)
REKLAM ALANI
2025 yılında 13 yıl sonra gündeme gelen KOOPERATİFÇİLİK OLGUSUNUN tekrar yaşamanın mutluluğu yaşayacağız….
Vergi İletişim Merkezi (VİMER-189), çağrı merkezi sektörünün uluslararası düzeydeki en prestijli organizasyonlarından biri olan . . . . .
Malmüdürlüğü Bünyesinde Bulunan Bağlı Vergi Dairesinin Kapatılması Nedeniyle Hizmet Kesintisi Yaşanabilecek Malmüdürlükleri Hakkında Duyuru
13 Haziran 1989 tarihinde ilan edilen 3568 sayılı Meslek Yasamız 35 Yaşında Oldu. Tüm Meslektaşlarıma Kutlu Olsun
Hıdır Daştan, Mehmet Ragıp Polat ve Osman Güner ; Kürsüde Sesiniz Olmak Yarınları Birlikte İnşa Etmek İçin Tam Bağımsız Delege Adaylarıyız
13 Haziran 2025 - Saat: 10:30 da Taksim Atatürk Anıtı Önünde Mali Müşavirlik Mesleğimizin Yıldönümünde Buluşuyoruz!
Değer Üretiyoruz. Ama Değer Görmüyoruz. Meslek Yasamızın 36. Yılı Kutlu Olsun.
İşte tam da bu yüzden, İstanbul’dan TÜRMOB delegeliğine bağımsız adayım.
(2025-2024- 2023 - 2022 - 2021 - 2020 -2019 -2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 ve Diğer Yılları İçerir)
İstanbul Mali Müşavirler Grubumuz 4 sene önce kuruldu. İstanbul Mali Müşavirler Grubu Olarak, İstanbul SMMM Odası Yönetimine Bizde Adayız Dedi ve Listesini Açıkladı.
İSMMMO 26.Olağan Genel Kuruluna Bülent Haberal Başkanlığında Gidiyor.
Meslekte Birlik Grubu ; Kira Yüküne Son ! Home ofis ve sanal ofis imkanlarıyla meslektaşımızın kira yükünü ortadan kaldıracağız.
İSMMMO 26.Olağan Genel Kurulu’nda sayın EROL DEMİREL başkanlığındaki İÇDMB listesini koşulsuz olarak destekliyoruz.
Bağımsız denetimin (esas anlamda) ticari hayatımıza girmesi 2012 yılında yeni Ticaret Kanunu’nun yürürlüğe girmesi ile birlikte gerçekleşmiştir.
36 yıl önce, 13 Haziran 1989 ta­rihinde, 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ile meslek . . . .