İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası 26. Seçimli Olağan Genel Kurulunda;
22 Haziran 2025 Pazar
Mozaik Grubu Yönetim Kurulunun, Denetleme Kurulunun ve Disiplin Kurulunun Tamamını Kazandı
İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası 26. Seçimli Olağan Genel Kurulunda;
İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası 26. Seçimli Olağan Genel Kurulunda; 

Mozaik Grubu ; 
Yönetim Kurulunun, 
Denetleme  Kurulunun 
ve 
Disiplin Kurulunun 
Tamamını Kazandı

İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası 26. Seçimli Olağan Genel Kurulunu ;

"22 Haziran 2025 Pazar günü İstanbul YMM Odasında Yaptı.

Mozaik Grubu Listesi;
(A. Müfit Erkarakaş, İbrahim Aktan ve Vahap Adıyaman' nın Oluşturduğu Liste) 

Yönetim Kurulunu,

Denetleme Kurulunu 

ve Disiplin Kurulu Üyeliğinin Tamamını Aldı.

Mozaik Grubu Üst Birlik Delegelerinden 30 kişi

Değişim Grubu  2 Kişi

İbrahim Akbayrak 1

Kazandı.

Seçime 2 Grup Katıldı

Mozaik Grubu (A. Müfit Erkarakaş, İbrahim Aktan ve Vahap Adıyaman' nın Oluşturduğu)

Değişim Grubu; (Bahri Olgun ve Ekibini Oluşturduğu)

Bağımsız Olarak İYMM Oda Yönetimine Muammer Özkoca ve İbrahim Akbayrak aday oldular.

Mozaik Grubundan İstanbul YMM Odası Yönetim Kuruluna Aday Olan;
  1. Bayram Turançiftçi,
  2. Vahap Adıyaman,
  3. Ahmet Müfit Erkarakaş,
  4. Halil İbrahim Aktan,
  5. Yasin Ünal,
  6. Namık Kemal Koç ve
  7. Hakkı Koçak 
Yönetim Kurulunun Tamamını Kazandı.

Mozaik Grubundan İstanbul YMM Odası Denetleme Kurulu Aday Olan;
  1. Aysel Özcan,
  2. Nazım Öz ve
  3. Olcay Er
Kazandı.

Mozaik Grubundan İstanbul YMM Odası Disiplin Kuruluna Aday Olan;
  1. Emsal Özcan,
  2. Hasan Tücer,
  3. Mustafa Kaşif,
  4. Aysel Duman ve 
  5. Sinan Gezen
Kazandı.

Mozaik Grubu Üst Birlik Delegelerinden 30 kişi
Değişim Grubu  2 Kişi
İbrahim Akbayrak 1
 


GENEL KURULUN TAMAMINI https://www.iktisadidayanisma.com/iktisadiTV/ de izleyebilirsiniz.



GENEL KURULUN 1.GÜNÜNDEN RESİMLER ; 



*****

REKLAM ALANI
25- Divan Başkanı Vehbi Karabıyık, Konuşmalarını Yapması İçin İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı A. Müfit Erkarakaş'ı Kürsüye Davet Etti. Daha Sonra Genel Kurulu Sonlandırdı.
REKLAM ALANI
RTÜK, SÖZCÜ TV'ye İmamoğlu protestolarının canlı yayınlanması nedeniyle bugüne dek görülmemiş bir ceza verdi.
Türkiye Lokantacılar Pastacılar Federasyonu Genel Başkan Vekili Bahar Bilen yaklaşık 40 yıldan bu yana hizmet sektöründe faaliyet gösteriyor
09 Temmuz 2025 Tarihli ve 32951 (Asıl) Sayılı Resmî Gazete - 7552 İklim Kanunu, 193 Sayılı Gelir Vergisi Kanununun . . . .
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, kısa vadeli TL mevduat ve yatırım fonlarında stopaj oranı artırıldı.
Değerli okurlar, onlarca yıldır vergi düzenlemelerinin ge­rekçesini kayıt dışı ile mücadele, verginin tabana yayılması, daha kolay uygulanır . . . .
Vergi mevzuatımıza 2007 yılında gir­miş olan vergisel sürelerin bazıları­nın uzamasını sağlayan “Mali Tatil” uy­gulaması 1 Temmuz itibariyle .. . .
TÜİK, yurt içi üretici fiyat endeksinde son altı ayda meydana gelen değişim . . . .
30/5/2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 9903 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe konulan “Yatırımlarda Devlet Yardımları . . . . .
Siyaset bilimci Bekir Ağırdır son yazısında; “küreselleşmeyle zayıfladığı varsayılan devlet yeniden sahne alıyor ama yurttaş kayboluyor, . . . .
Enflasyon, haziran ayında beklentilerin altında gelerek yüzde 1,37 oranında artış gösterirken, yıllık enflasyon yüzde 35,05 olarak hesaplandı.
Haziran ayı enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. Buna göre enflasyon rakamlarının ardından kira zammı da netleşti . . .
«e-Fatura Uygulaması»na ilişkin açıklamalar içeren infografik görsele sitemizde (gib.gov.tr) yer alan İnfografikler bölümünden ulaşabilirsiniz.
Gelir İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; serbest meslek erbaplarının e-Faturaya geçiş zorunluluğu BULUNMAMAKTADIR.
Şirketlerin gerçek kişi ortakları, mev­zuata uygun şekilde bi­linçli olarak para çek­tikleri gibi, zaman za­man mevzuata aykırı ve hatalı çekimler. . . .
Adı Olan Kendi Olmayan Bir Mali Tatil Yerine İşlevsel Bir Mali Tatil Meslek Mensuplarımızın En Doğal Hakkıdır.
(2025-2024- 2023 - 2022 - 2021 - 2020 -2019 -2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 ve Diğer Yılları İçerir)
7551 Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun
28 Mart 2007 tarih ve 26476 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe gire 5604 sayılı Mali Tatil İhdas Edilmesi Hakkında Kanun . . . .