İstanbul SMMM Odası Silivri İlçe Temsilciği Silivri Şömine Restaurantta Çoban Ateşini Yaktı.
İstanbul SMMM Odası Silivri İlçe Temsilcisi Simge Kandemir Kesen ve Temsilci Yardımcılarının Düzenlemiş Olduğu Akşam Yemeği Etkinliği Silivri Şömine Restaurant' ta Gerçekleşti.
Yemeğe Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Başkan Yardımcısı Meral Kutlu, Önceki Dönem Silivri Vergi Dairesi Müdiresi Kadriye Çetin, TÜRMOB Genel Sekreteri ve İstanbul İstanbul SMMM Odası Kurucu Başkanı Yahya Arıkan, İstanbul SMMM Odası Başkanı Erol Demirel, Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, Oda Sekreteri Halim Bursalı, Sayman Yalçın Sütütemiz, Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Gül Er ve Mustafa Gün' ün Yanı Sıra Kurul Üyeleri Katıldılar.
Yemeğe Katılan Konuk ve Meslek Mensupları Müzik Eşliğinde Yemeklerini Yerken, ve Bir Arada Olmanın Hazını Yaşarken, İstanbul SMMM Odası Silivri İlçe Temsilci Yardımcısı Tülay Altınkeser, Konukları Selamladıktan Sonra Yemeğe Katılan Konukları Tek Tek tanıttıktan sonra;
İlk sözü İstanbul SMMM Odası Silivri İlçe Temsilcisi Simge Kandemir Kesen' verdi.

Kesen; " Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül bir dost ister kahve bahane demiş Üstat Özdemir Asaf…diyerek sözlerine başladı.
Gönül ne soğuk dinler ne kara kış; gönül dostlarla bir arada olmak ister; yemek bahane…
Sayın Belediye Başkanım Bora Balcıoğlu, Sayın Yahya Arıkan, Sayın Erol Demirel, değerli oda yöneticilerim, kurul üyelerim, temsilci ve temsilci yardımcısı dostlarım; İstanbul meslek odamıza mensup birbirinden değerli üstatlarım, arkadaşlarım; Sizleri İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Silivri ilçe Temsilciliğimiz adına saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel gecede davetimizi kırmayarak varlıklarınızla şereflendirdiğiniz ve yüreğimizi ısıttığınız için hepinize minnettarım… Hoş geldiniz, şeref verdiniz…
Burada sizlerin karşınızda M.Kemal Atatürk sayesinde rahatlıkla konuşabilen bir Cumhuriyet kadını olarak bulunuyorum. Unutmayalım ki; Cumhuriyet bir kadın devrimidir! Sizlerin huzurunda bir kez daha Atatürk’e bağlılığımı ifade etmek isterim. / Biz mali müşavirler kendisinin izinde 101 yıldır Cumhuriyetimizle 35 yıldır da mesleğimizle kıvanç duyuyoruz. Çünkü biliyoruz ki; muhasebe mesleği Cumhuriyetimizin ve toplumumuzun gelecek gücüdür.
- Ne kadar güzel bir aileyiz…
- Düğünümüz oldu birlikte oynadık…
- Cenazemiz oldu birlikte ağladık…
- Ülkemiz kötü yönetildi; yüreğimizde hissettik…
- Deprem oldu; yüreğimizden hissettik…
- Haksızlıklara birlikte karşı geldik…
- Eylem yaptık, sesimizi yükselttik, hak aradık…
Üniversite, yüksek lisans bitti. Yarın öbür gün doktora yapacagım ama en büyük okul hayatın kendisi derler; işte İstanbul odamız benim için okul oldu. Burası bir akademiydi benim için…
Hepinize görev sürelerim içerisinde üzerimdeki emeklerinizden, dostluğunuzdan ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın Yahya Arıkan, İstanbul odamızın kurucu onursal başkanı…TÜRMOB Genel Sekterimiz… Değerli Büyüğüm; Bize her daim destek oldunuz, elimizden tuttunuz. Her şey için size minnettarım.
Sayın Erol Demirel, Sayın Başkanım; Bize hep bir ağabey oldunuz. Akademik kimliğiniz ile daima yolumuza ışık tuttunuz… Her şey için tekrar teşekkür ediyorum.
Kıymetli yöneticilerim, kurul üyelerim, İlçemdeki meslek büyüklerim, önceki dönem temsilcilerim sn. saadet gençoğlu ve sn. kamil çelik iyi ki varsınız. İyi ki sizin izinizde bu görevi yapıyorum. Çok kıymetli temsilci yardımcısı dostlarım sizlere çok şey borçluyum. Ve İlçemizin değerli mali müşavirleri… tüm görevlerimizde bize destek oldunuz, biraradalığımızı koruyarak yardımcı oldunuz.. Sizlere de yürekten teşekkür ediyorum.
Yıllar önce küçük bir çocukken anneannem; “Karşına hep iyi insanlar çıksın” derdi… Şu anda siz çok değerli yol arkadaşlarıma baktığımda bu duaların kabul olduğunu görüyorum.
Umutlar hiçbir zaman tükenmez… (2)
Karanlığın en yoğun olduğu an aydınlığa en yakın olandır…
Demokrasimizin çok şiddetli sancılar yaşadığı bugünlerin de aydınlığa en yakın günler olduğunu düşünüyorum.
Asla umudumuzu kaybetmiyoruz. Tünelin ışığı göründü. O ışığa doğru emin adımlarla yürüyoruz. Biliyoruz ki tünelin ucunda demokrasi var, özgürlük var, insan hakları var, laiklik var, bu tünelin ucunda güzel bir Türkiye var.
Umudumuzu kaybetmeden; daha güzel bir İstanbul’da ve daha özgür bir Türkiye’de yaşamak umuduyla;
Ben Belediye Başkanımız Sn. Bora Balcıoğlu’na bu akşam yemeğine ev sahipliği yaptığı için, mesleğimize ve meslek camiamıza verdiği kıymet ve gösterdiği özen için şükranlarımı sunuyorum. Hepinize geldiğiniz için bir kere daha teşekkür ediyor, güzel bir gece diliyorum. Sevgilerimle, saygılarımla …" diyerek sözlerini noktaladı.
Daha sonra ilk İstanbul SMMM Odası Silivri İlçe Temsilci Yardımcısı Tülay Altınkeser sözü ; Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na, ardından İstanbul SMMM Odası Başkanı Erol Demirel ve TÜRMOB Genel Sekreteri ve İstanbul SMMM Odası Kurucu Onursal Başkanı Yahya Arıkan'a verdi. Konuşmaların videosu aşağıda hizmetinize sunulmuştur.
------------------------------------------------------------------
1- Yemeğe Katılan Konuk ve Meslek Mensupları Müzik Eşliğinde Yemeklerini Yerken, Bir Arada Olmanın Hazını Yaşadılar.
------------------------------------------------------------------
2- İstanbul SMMM Odası Silivri İlçe Temsilci Yardımcısı Tülay Altınkeser, Konukları Selamladıktan Sonra Yemeğe Katılan Konukları Tek Tek Tanıttı.
------------------------------------------------------------------
3- Silivri İlçe Temsilci Yardımcısı Tülay Altınkeser, Konuşmalarını Yapması ve Konukları Selamlaması İçin İstanbul SMMM Odası Silivri İlçe Temsilcisi Simge Kandemir Kesen'i Kürsüye Davet Etti.
------------------------------------------------------------------
4- Silivri İlçe Temsilci Yardımcısı Tülay Altınkeser, Konuklardan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu Konuşmalarını Yapması İçin Kürsüye Davet Etti.
------------------------------------------------------------------
5- Silivri İlçe Temsilci Yardımcısı Tülay Altınkeser, Konuşmalarını Yapması İçin İstanbul SMMM Odası Başkanı Erol Demirel'i Kürsüye Davet Etti.
------------------------------------------------------------------
6- Silivri İlçe Temsilci Yardımcısı Tülay Altınkeser, Konuşmalarını Yapması İçin TÜRMOB Genel Sekreteri ve İstanbul SMMM Odası Kurucu Onursal Başkanı Yahya Arıkan' ı Kürsüye Davet Etti.
------------------------------------------------------------------
7- Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na Çiçek Takdim Edildikten Sonra; Yahya Arıkan, Erol Demirel ve Simge Kandemir Kesen, Meslekte 30 Yılını Doldurmuş Olan Meslek Mensuplarına Onur Belgelerini Birlikte Takdim Ettiler.
------------------------------------------------------------------
NOT: RESİMLER 4 BÖLÜM HALİNDE YAYINLANMIŞ OLUP, AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ