BMMG' Bakırköy İlçe Temsilciliği Ali Ersin Erşan ve Arkadaşları (Yardımcıları) Bakırköy Eski Avşar Sineması toplantı Salonunda ;
25 Ekim 2024 Cuma
"2024 Biter, 2025 Başlarken Verginin Gündemi" Konulu Eğitimde, Eğitmen Zeki Gündüz' ü Konuk Etti.
BMMG
BMMG' Bakırköy İlçe Temsilciliği Ali Ersin Erşan ve Arkadaşları (Yardımcıları) Bakırköy Eski Avşar Sineması toplantı Salonunda "2024 Biter, 2025 Başlarken Verginin Gündemi" Konulu Eğitimde, Eğitmen Zeki Gündüz' ü Konuk Etti.

Sunumları Betül Sütcüoğlu Yaptı. Açılış Konuşmasını  Bakırköy İlçe Temsilciliği Ali Ersin Erşan Yaptı. Düzenlemiş Oldukları Etkinliğe Katılarak kendilerini yalnız bırakmayan meslek mensuplarına teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı. 

BMMG Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıza teksan, BMMG Sekreteri kadriye Topçu, BMMG Yürütme Kurulu Saymanı ve MMMBD Fatih Şube Başkanı Mehmet Altınordu, BMMG Yürütme Kurulu Üyesi ve BMMM Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Lütfiye Kaya, BMMG Eğitim ve Mevzuat Kurulu Başkanı Ahmet Özmaden, BMMG Fatih İlçe Temsilcisi Mustafa Taşpulat, BMMG Yürütme Kurulu Üyesi Vedat Gökçe, BMMG Dernek Sekreteri Ahmet Demir, BMMG Başkan Danışmanı Nurcan Uğur, BMMG Bahçelievler İlçe Sözcüsü Murat Yıldırım, BMMG Avrupa Strateji Grubu Başkanı Serap Kutlu, BMMG Avrupa Strateji Grubu Üyesi Özcan Karabulut, BMMG İletişim Kurulu Üyesi Nimet Erol ve  Cemile Gürgen

Daha sonra BMMG Eğitim ve Mevzuat Kurulu Başkanı Ahmet Özmaden meslek mensuplarına hitaben konuşmasında bu tür etkinlikleri ayda iki kez yapacaklarını "Yakmış oldukları çoban ateşinin " devamı geleceğini vurguladıktan sonra "2024 Biter, 2025 Başlarken Verginin Gündemi" Konusunda sunumlarını yapması  için sözü Eğitmen Zeki Gündüz' e verdi.

--------------------------------------------------------
VİDEOLAR AŞAĞIDA HİZMETİNİZE SUNULMUŞTUR
--------------------------------------------------------
1- Sunumları Betül Sütçüoğlu Yaptı . Divana BMMG Eğitim ve Mevzuat Kurulu Başkanı Ahmet Özmaden'i, BMMG' Bakırköy İlçe Temsilciliği Ali Ersin Erşan ve Eğitmen Zeki Gündüz'ü Davet Ettikten Sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızı Okudular.


---------------------------------------------------------------------

2- Betül Sütçüoğlu, Konuşmalarını Yapması İçin BMMG Bakırköy İlçe Temsilcisi Ali Ersin Erşan' ı Kürsüye Davet Etti.


---------------------------------------------------------------------

3- Betül Sütçüoğlu, Konuşmalarını Yapması İçin BMMG Yürütme Kurulu Başkanı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Kanarya' yı Kürsüye Davet Etti.


---------------------------------------------------------------------

4- Betül Sütçüoğlu, Sunumlarını Yapması İçin Uyumsoft Kurumsal Çözümler Yetkilisi Sena Rakıcı' yı Kürsüye Davet Etti.


---------------------------------------------------------------------

5- BMMG Eğitim ve Mevzuat Kurulu Başkanı Ahmet Özmaden Meslek Mensuplarına Hitaben Bilgilendirmelerde Bulundu.


---------------------------------------------------------------------
6- BMMG Eğitim ve Mevzuat Kurulu Başkanı Ahmet Özmaden, Sunumlarını Yapması İçin YMM - Eğitmen Zeki Gündüz'e Söz Verdi


---------------------------------------------------------------------

7- YMM- Eğitmen Zeki Gündüz Zaman Zaman Meslek Mensuplarından Gelen Sorulara Yanıt Vererek Sunumlarına Devam Etti.


---------------------------------------------------------------------
8- YMM- Eğitmen Zeki Gündüz Zaman Zaman Meslek Mensuplarından Gelen Sorulara Yanıt Vererek Sunumlarına Devam Etti.


---------------------------------------------------------------------

9- YMM- Eğitmen Zeki Gündüz Zaman Zaman Meslek Mensuplarından Gelen Sorulara Yanıt Vererek Sunumlarına Devam Etti.


---------------------------------------------------------------------

10- YMM- Eğitmen Zeki Gündüz Zaman Zaman Meslek Mensuplarından Gelen Sorulara Yanıt Verdikten Sonra, Konuklara Teşekkür Plaketi Verilerek Eğitim Sona Erdi.


---------------------------------------------------------------------

RESİMLERE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ


REKLAM ALANI
j
5- Sunumları Yapan Perihan Karakışla ; Folklor Ekibini Sunarak Kürsüden Ayrıldı , Folklor Gösterimin Ardından Hep Birlikte İzmir Marşını Söyleyerek Geceye Son Verdiler
REKLAM ALANI
Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşması Akdedilmesine Yönelik Birinci Tur Müzakereler San Salvador'da Yapılmıştır
28/7/2024 tarihli ve 7524 sayılı Kanunun 36 ncı maddesiyle Kurumlar Vergisi Kanununa “Yurt içi asgari kurumlar vergisi” başlıklı aşağıdaki . . .
Engelli vatandaşların içinde bulunduğu zor koşulların giderilmesine katkıda bulunmak, sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını . . . .
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin takvimi açıkladı. Yeni eğitim dönemi 8 Eylül 2025'te başlayacak, . . .
Belediyeler borç sorununun çözümü için hükümete öneri sundu. TBB Başkanvekili Zeydan Karalar, faizlerin silinmesi ve borçların düşük . . . .
firmaların, döviz varlık ve yükümlülüklerine ilişkin olarak TCMB’ye yapmakla yükümlü olduğu döviz pozisyon raporlamasının firma kapsamı . . . .
Üyeler Başkan Cüneyt Keskin Arkadaşlarına Güven Oyu Vererek Yönetime Devam Dedi.
Bugünlerde yakın zamanda gayrimenkul sa­tışı yapmış olanlara vergi idaresinden mek­tuplar gelmeye başladı. Mektuplarda, satış . . . . .
İşsizlik ödeneği halk dilinde ‘iş­sizlik maaşı’ için müracaatta bulunanların sayısında rekor ar­tış yaşanıyor. . . .
İstanbul'da apertheid rejimi İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı yürüyüş düzenlendi. İHH'nın düzenlediği yürüyüşe, birçok sivil toplum . . .
-TÜRMOB, kayıt dışı ekonomiyle mücadelenin sadece denetimle değil, yapısal reformlar ve dijital altyapıyla desteklenmesi gerektiğini . . . . .
Ali Kahve 56 oy alırken, İhsan Akar 106 oy alarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturmayı başardı.
Futbol hayatımızın vazgeçilmez bir gerçeği ve büyük tutkusu! Resmen futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz. . . . .
İçinde Annelik Duygusu Besleyen Tüm Annelerimizin Anneler Kutlu Olsun
Malmüdürlüğü Bünyesinde Bulunan Bağlı Vergi Dairesinin Kapatılması Nedeniyle Hizmet Kesintisi Yaşanabilecek Malmüdürlükleri Hakkında Duyuru
Taksi ile Yolcu Taşımacılığı Faaliyetinde Bulunan Mükellefler Tarafından Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz Kullanılmasına İlişkin Vergi Usul . . .
Ülke olarak hep birlikte yaşadığımız yüksek enflasyon, bütün ekonomik göstergeleri bozarken, ülke olarak kalkınmamızda bir engel olarak . . . .