5-(08.01.2026) - (0005) - MMMBD Üsküdar Şubesi Türk Sanat Müziği Topluluğu;"CEMRE DÜŞTÜ NOTALARA TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ" Şef: İ. Burak Kalay Yönetiminde Fatma Uygun' un sunumlarıyla; Konuklara ve meslek mensuplarına unutamayacakları Müzik Ziyafeti Çekti
09 Ocak 2026 Cuma
5- İKİNCİ BÖLÜMÜM DEVAMI; Açılışı Şef İlter Burak Kalay- (Tez Geçse de Her Sevgide Bin Hatıra Vardır ) Eserle Yaptıktan Sonra, Solistlerden Sabri Kömek - (Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında), Ardından Nevin Küskü - (Al Goncayı Deremedim) Adlı Eseri Okuduktan Sonra Koro; Körfezdeki Üç Beş Güzel) i Seslendirerek Konsere Son Verdiler.
9- Dr. Burcu Can ve MÜMAD1883+ Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tığlı, Cumhuriyet Gazetesi’nden kültür-Sanat Editörü Öznur Oğraş Çolak Adına Tuğba Turan Soner, Prof. Dr.Ebru Özgen ve Dünya Boks Şampiyonu Busenaz Sürmeneli Adına Mutlucan Zabutcu Ödülünü Aldı.