İstanbul SMMM Odası Şişli İlçe Temsilciliği Perpa Ticaret Merkezi Mithat Yümlü Toplantı Salonunda ; " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konulu Eğitim Düzenledi.
05 Kasım 2024 Salı
 İstanbul SMMM Odası Şişli İlçe Temsilciliği Perpa Ticaret Merkezi Mithat Yümlü Toplantı Salonunda ; " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konulu Eğitim Düzenledi.
 İstanbul SMMM Odası Şişli İlçe Temsilciliği 
Perpa Ticaret Merkezi Mithat Yümlü Toplantı Salonunda ; 
 İstanbul SMMM Odası Şişli İlçe Temsilciliği Perpa Ticaret Merkezi Mithat Yümlü Toplantı Salonunda ; " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konulu Eğitim Düzenledi. Düzenledi.

Takdimleri Ayşe Özkan'ın , Selamlama Konuşmasını İstanbul SMMM Odası Şişli Temsilcisi Aykut Öztürk' ün ve  Açış Konuşmasını İstanbul SMMM Odası Saymanı Yalçın Sütütemiz'in, Konuşmacı Olarak Sunumları TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan'ın Yaptığı;
  • Ticari ve Mesleki Kazançlarda Hasılat Uygulaması,
  • Yurtdışına Verilen Hizmetlerde Kurumlar Vergisi İndirimi,
  • Hisse Senedi Edinim Planlarında Kazanç İstisnası,
  • Sosyal Medya, İnternet ve Elektronik Ortamlarda Elde Edilen Kazançlarda İstisna,
  • İhracatçı ve Üreticilerde İndirimli Kurumlar Vergisi,
  • Serbest Bölge Kazanç İstisnasında Yenilikler,
  • Enflasyon Düzeltmesi Sonrasında Kar Dağıtımı,
  • Vergi Usul Kanununda Yapılan Değişiklikler,
  • Katma Değer Vergisi Kanununda Yapılan Değişiklikleri
Konulu Eğitim  Düzenledi. 

 " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri
Konulu Eğitimin Tamamını Aşağıda sizler için hazırladığımız 
İKTİSADİ TV den izleyebilirsiniz.

1- Takdimleri Ayşe Özkan'ın , Selamlama Konuşmasını İstanbul SMMM Odası Şişli Temsilcisi Aykut Öztürk' ün ve Açış Konuşmasını İstanbul SMMM Odası Saymanı Yalçın Sütütemiz'in, Konuşmacı Olarak Katıldığı Etkinliğe İlgi Büyüktü.

-----------------------------------------------------------------------------------
2- Ayşe Özkan, " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarını Yapması İçin TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan'ı Kürsüye Davet Etti.

-----------------------------------------------------------------------------------
3- " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarına TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan Devam Etti.

-----------------------------------------------------------------------------------
4- " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarına TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan Devam Etti.

-----------------------------------------------------------------------------------
5- " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarına TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan Devam Etti.

-----------------------------------------------------------------------------------
6- " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarına TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan Devam Etti.

-----------------------------------------------------------------------------------

7 - " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarına TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan Devam Etti.

-----------------------------------------------------------------------------------
8 - " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarına TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan Devam Etti.

-----------------------------------------------------------------------------------
9- " Vergide Gündem ve Muhasebeye Etkileri " Konusunda Sunumlarına TESMER İstanbul Başkan Yardımcısı Fatih Tapkan Sunumlarını Tamamladı.


-----------------------------------------------------------------------------------

ETKİNLİK RESİMLERİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

REKLAM ALANI
11- TÜBADEF Başarı Ödüllerinde Sunumları Yapan Aslı Gültekin ve Aykut Akın, Başarı Ödüllerini Vermesi İçin TÜBADEF Genel Başkanı Bahri Olgun' u Kürsüye Davet Etti. (SON)
REKLAM ALANI
2023 yılında ülkemizde yaşanan deprem sonucu birçok vatandaşımız evini, barkını, birçoğu yakınını ve tüm birikimini kaybetmişti. . . . . .
Odamızca; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri çerçevesinde 10 Kasım 2025 Pazartesi günü 07.00 - 09.05 saatleri . . .
Sosyal güvenlik mevzuatına göre bir kişinin aynı anda birden fazla işyerinde çalışması yasal. Ancak her işveren, çalıştırdığı süre ve ücret . . . .
(2025-2024- 2023 - 2022 - 2021 - 2020 -2019 -2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 ve Diğer Yılları İçerir)
Firmaların Merkez Bankasınca belirlenecek yurt dışı kaynaklı dövizlerinin Merkez Bankasına satılması halinde firmalara sağlanacak . . . . .
Avukatlık mesleğinin amacı, hukuki ilişkilerin düzenlenmesini, her türlü hukuki sorun ve anlaşmazlıkların adalet ve hakkaniyete . . . .
Döviz kurlarının görece olarak düşüklüğü ve bu düşüklüğün ihracata etkileri uzun­ca bir süredir ihracatçılar ve ekonomi yöne­timi tarafından . . .
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Adayı Halil Bıçakçı, oda yönetiminde yaşanan son gelişmelerin . . . .
Emsalinden düşük bedelle yapılan satışlarla ilgili olarak, vergi mevzuatımızda iki önemli güvenlik önlemi düzenlemesi yer alıyor.
1. Olağanüstü (Seçimli) Genel Kurul Toplantısı Hakkında Duyuru
MMMBD Geçmiş dönem Başkan ve Kurul üyeleri, İSMMM odası Temsilcileri ve Temsilci yardımcıları ile tanışmak ve bir arada olmak amacıyla kahvaltılı etkinlik düzenledi.
TÜİK, ekim ayı enflasyonunu yüzde 2,55 olarak açıkladı. Böylelikle 2026 yılında vergi, harç ve cezalardaki artışı belirleyecek Yeniden . . . . .
Özel İletişim Vergisi (ÖİV), 1 Ocak 2026 tarihi itibarıyla yeniden zamlanacak.
TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre ekim ayında enflasyon aylık bazda yüzde 2,55 olurken, yıllık bazda yüzde 32,87 . . . . .
Sahte belge incelemeleri öteden beri Mali İdare’nin inceleme kapasitesini çok yo­ruyor. Bu nedenle de bu alanda radikal değişikliklere . . . . .
Çocukluğumu hatırlıyorum. Bizim çocukluk yıllarımızda bırakın cep telefonunu, internet bile yoktu. Günümüzde ise sokakta, otobüste, . . . . .
Hafta başında Anado­lu Ajansı’na düşen bir haberde, Gelir İdare­si Başkanlığı’nın, 2024 yılında kira, ücret, men­kul sermaye iradı ile de­ğer . . . . . .