“Sevdiklerinizle beraber hayırlara vesile olacak bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.”
19 Mart 2026 Perşembe
“Sevdiklerinizle beraber hayırlara vesile olacak bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.”
“Sevdiklerinizle beraber hayırlara vesile olacak bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.”
“Sevdiklerinizle beraber hayırlara vesile olacak bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.”

İktisadi Dayanışma Ailesi
Adına
Nusret Sümer
REKLAM ALANI
1- BİRİNCİ BÖLÜM; "45. Olağan Seçimli Genel Kurul " Öncesi Genel Yayın Yönetmenimiz Nusret Sümer Sordu, İstanbul Şubesi Başkan Adayı Bayram Erat Cevap Verdi
>
Türkiye’de e-dönüşüm denildiğinde çoğu kişinin aklına teknik bir tercih geliyor: Hangi yazılım daha hızlı, hangi panel daha kullanışlı, . . . . .
Maliye dediğimizde aklımıza bütçe gelir. Bütçe ise esas itibarıyla gelirler ve giderlerden oluşur. Türkiye’de bütçedeki gelirlerin %90’a yakını . . . .
Finansal kararlar çoğu zaman zamanın matematiği üzerine kurulur. Nakit akışları projekte edilir, iskonto oranları uygulanır ve gelecekteki .. . . .
Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerle, kamu hizmetinin kesintisiz ve etkin bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor. . . . .
Kurumlar vergisi beyan dönemi baş­lamış bulunmaktadır. Beyannamede mahsup edilecek unsurlardan biri de “Geç­miş Yıllar Zararı” dır. . . . .
Kurumlar Vergisi mükelleflerinin 2025 yılı kurum kazançlarını 20206 yılı Nisan ayı sonuna kadar (1-30 Nisan)yıllık kurumlar vergisi . . . .
Umarım yasa koyucu, konunun düzenlenmesini, alelacele hazırlanarak son günlerde çıkacak bir torba kanuna sıkıştırılmış bir düzenlemeye . . .
Araçların Satış, Devir ve Tescil Hizmetlerinin Yürütülmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik.. . . . .
08 Nisan 2023 te Yapılan Seçimler Neden İPTAL Aşamasına Geldi? Ve şuan . 30 Nisanda Bu Seçimlerinde İptal Olma Durumu Var Ne Dersiniz?
3 Nisan 2026 tarihli Resmi Gazete'de 2025/94 Esas ve 2026/11 sayılı ve Karar Tarihi 15.1.2026 olan Anayasa Mahkemesi Kararı yayımlandı.
Dijital çağa girdiğimiz süreçte her şey hızlı ilerliyor. Neredeyse her işlemimizi bankaya ya da kuruma gitmeden, elektronik ortamda bir tuşla . . . .
Vergi Usul Kanununda yer alan düzenlemelere dayanarak GİB tarafından oluşturulan ve gelir idaresinin yanı sıra, gümrük idaresi, trafik . . . .
2014-2018 dönemi Genel Başkanı Hikmet Kabuk' tan Yüksek Ticaretlilere Özel Mesaj
Meclis’e 2 Mart’ta sunulan “Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” 2 Nisan itibarıyla Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi.
(Revize Edilmiş) son yıllarda gerek kentsel dönüşüm kapsamında gerek se, deprem sonrası . . . .
TCMB’nin yayımladığı Mart Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu’na göre tüketici fiyatları aylık yüzde 1,94 artarken, yıllık enflasyon 0,66 puan . . . . .
Türkiye’de şirketler hukuku bakımından son yılların en kritik değişikliklerinden biri, anonim şirketlerde asgari sermaye tutarının artırılması oldu.
MÜMAD1883+ Marmara Üniversitesi Mezunları ve Akademisyenleri Derneği’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Hoş Geldin İlkbahar . . . .